2013. július 30., kedd

Kirándulós hétvége

Sziasztok!

B. szülinapja alkalmából egy programokban gazdag hétvégén vagyunk túl. Megjártuk a Budapesti Állatkertet, kisvasutaztunk a királyréti kisvasúton és meglátogattuk a Vukos játszóteret az I. kerületben.
Az állatkertért a felnőtteknek 2500Ft-ot, a 2 éven felüli gyerekeknek pedig 1800Ft-ot kell fizetni. Nagyon meleg volt, de szerencsére sok a fa, ami árnyékot ad, így egész kellemesen telt a nap. Sok állatot láttunk, de a gyerekek kedvence természetesen a kecske simogató volt. Ott legalább fél órát eltöltöttünk.
Állatok    
Zsiga mindenhova felmászott...
.. és meglátogatta a családját
A kedvenc helyünk az állatkertben
Elefánt séta

Várják a fóka bemutatót
A kisvonattal kb fél óra alatt értünk fel Királyrétre, ahol egy játszótér és egy kis patak várt minket kb 300méterre a végállomástól. Van étterem és büfé is. Az odavissza jegy 1000Ft a felnőtteknek. Én egy kicsit vadregényesebbnek gondoltam ezt a helyet, de azért jó volt.
Királyréti kisvasút
Kavicsozás a patakban
 Végül a Vukos játszótérre mentünk. Nem kell megijedni, ezt nem egy nap alatt teljesítettük :) Ez egy kicsi játszótér, és kora délután nagyon napos, így nem maradtunk sokáig, de B. nagyon szerette volna látni. Aranyosak a szobrok, kellemes játszótér, ha valaki a környéken lakik, biztos jó odajárni. Mi azért maradunk a szegedi játszótereknél.. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése